O meni

Sem zdravnica psihoterapevtka. Zaključila sem študij transakcijske analize pri dr. Zoranu Milivojeviću in znanje nadgrajevala tudi na podiplomskem študiju psihoterapije na Katedri za psihiatrijo Medicinske fakultete v Ljubljani.

Sem tudi prva slovenska terapevtka Logosinteze – izobraževanje sem zaključila pri dr.Willem Lammersu. Na tem področju učim tako strokovnjake, ki se ukvarjajo s travmo kot posameznike, ki se želijo te metode naučiti za samopomoč.

Po študiju medicine na Medicinski fakuleteti Univerze v Ljubljani sem opravila sekundarijat na Kliničnem centru in nato sedem let delala na Psihiatrični kliniki Ljubljana. Na samostojno pot sem se podala leta 2010, sicer pa psihoterapijo izvajam od leta 2005. Izvajam individualno terapijo, skupinsko terapijo ter terapijo otrok in mladostnikov.

Septembra 2019 je izšla moja knjiga Izgorelost: si upate živeti drugače? (založba Mladinska knjiga) V slovenščino sem prevedla knjigo dr. Zorana Milivojevića: Igre, ki jih igrajo narkomani (2013, založba Modrijan).

Logosinteza – primer terapije

Po uspešni terapiji z Logosintezo sva s klientko zapisali vsaka svoje doživetje terapije. Nov pristop zdaj uporabljam tri …

Igre

Določene pogovore odpeljemo vedno na isti način. Večinoma se slabo končajo – in to za vse vpletene. To dokazovanje, …

Toksični odnosi

Ste v odnosu z nekom, ob katerem se ne počutite v redu? Ob nekaterih ljudeh pozabite na svoje cilje in želje? Vam določeni …